Omnichannel Video Course

📊 88% van shoppers zoeken online naar product informatie (bron).

📊 14% gebruikt zijn smartphone in de winkel om deals te vinden (bron).

📊 En toch .. 90% van alle aankopen hebben nog plaats in de offline winkelketen (Bron).

Dit betekent dat je klant voor, tijdens en na een aankoop op tal van verschillende kanalen aanwezig is. In deze video cursus leren we hoe je als marketer / beslissingsnemer zo goed mogelijk op deze nieuwe trend inspeelt.

📚 Het belang van omnichannel marketing? We voorspelden 8 trends voor 2020. 

  U ontvangt binnenkort een link in uw mailbox. No worries, geen spam

  Leer van een marktleider in omnichannel marketing

  We hebben met succes omnichannel marketing strategieën opgezet voor 50+  bedrijven. Wij hebben tal van fouten gemaakt zodat u ze niet meer hoeft te maken in de toekomst.

  To the point

  We hebben ons uiterste best gedaan om content te maken die je makkelijk kan verteren zonder in te boeten aan kwaliteit.

  Extra content

  Elke video van de cursus gaat gepaard met aanvullende content. Je krijgt o.a. toegang tot een store visit waarde calculator, een case study & een omnichannel dashboard template.

  Snackable

  Als manager heb je het altijd druk. We willen je tijd dan ook niet verdoen. Elke video duurt maximaal 4 minuten en je steekt er gegarandeerd iets van op.

  Voor wie is deze omnichannel marketing cursus?

  Werkt u bij een (omnichannel) retailer en heb je nog niet veel ervaring met omnichannel marketing? Of wil je de basics nog eens opfrissen? Dan is deze video course uitermate geschikt voor jou.

   

  Lees hieronder meer over de inhoud van de video cursus.👇

  Video

  1

  Week 1

   

  Om te beginnen overlopen we waarom het zo belangrijk is om het hele team on board te hebben alvorens een strategie uit te rollen. Ik leg je aan de hand van een 7 stappen plan uit hoe je een omnichannel mindset implementeert in je bedrijf.

  Video

  2

  Week 2

   

  Deze video heeft een praktische insteek. We onderzoeken samen wat Store Visits zijn en wat de impact er van is op uw bedrijf.  Ik vertel je meer over hoe het correcte gebruik van Store Visits ervoor zorgt dat je weet wat de impact is van online marketing op je offline verkoop.

  Video

  3

  Week 3

   

  In week 4 behandelen we samen het belang van omnichannel dashboarding. Dit zijn rapporten / dashboards die de impact van online op offline erg duidelijk in kaart brengen.

  Video

  4

  Week 4

   

  In deze laatste video nemen we een case study onder de loep. Meer bepaald de case study die onze samenwerking met Sleepworld in de verf zet. We leggen je haarfijn uit hoe zij vorig jaar een omzetstijging van 287% realiseerden en tal van nieuwe opportuniteiten wisten bloot te leggen. .

  Boost je omnichannel marketing skills! 🚀

  Over Matthias

   

  Matthias Laqueur is mede-oprichter van BossData. Na enkele jaren bij een Nederlands online marketingbureau te werken, besloot hij om een eigen agency op poten te zetten. Enkele jaren later later bestaat zijn team uit 15 medewerkers en werkt hij aan omnichannel marketing trajecten bij o.a. Bel & Bo, Shoeby, Kwantum, Sleepworld, Holland & Barrett en vele anderen. Hij staat altijd klaar met een strategisch advies en een uitgekiend stappenplan.