Loyalty Marketing Video Course

Waarom moet je je inschrijven?

✅ Je wilt je huidige loyalty marketing tactieken uitbreiden;

✅ Je wilt meer omzet uit je huidige klantenbestand halen;

✅ Je zoekt een nieuw evenwicht tussen acquisitie en loyalty marketing;

✅ Je wilt je klantenbestand beter leren segmenteren.

 

Niet overtuigd? Lees dan onze blog waarin we je uitleggen waarom succesvolle bedrijven een gigantisch belang aan loyalty & retentie marketing hechten.

📚 Waarom richten succesvolle bedrijven zich op retentie?

  U ontvangt binnenkort een link in uw mailbox. No worries, geen spam

  Leer van een marktleider in loyalty marketing

  We hebben met succes loyaliteits-strategieën opgezet voor 20+ verschillende bedrijven. Wij hebben fouten gemaakt zodat u ze niet meer hoeft te maken in de toekomst.

  To the point

  We hebben ons uiterste best gedaan om content te maken die je makkelijk kan verteren zonder in te boeten aan kwaliteit.

  Extra content

  Elke video van de cursus gaat gepaard met aanvullende content. Je krijgt o.a. toegang tot een loyalty IQ assessment, een loyalty ROI calculator & onze RFM tool. Zo leer je nog sneller.

  Snackable

  Als manager heb je het altijd druk. We willen je tijd dan ook niet verdoen. Elke video duurt maximaal 4 minuten en je steekt er gegarandeerd iets van op.

  Voor wie is deze loyalty marketing cursus?

  Heb je nog geen ervaring met loyalty marketing of wil je de basics nog eens opfrissen? Dan is deze video course geschikt voor jou.

   

  Lees hieronder meer over de inhoud van de video cursus.👇

  Course

  1

  Week 1

   

  Wat overlopen samen wat succesvolle bedrijven als Coolblue, Amazon, Sephora, etc. gemeen hebben? En ik geef je 5 redenen waarom loyalty marketing belangrijker dan ooit is geworden in 2020.

  Course

  2

  Week 2

   

  Een marketing afdeling zonder limieten op tijd en budget moet ik nog tegen komen. We moeten ons dan ook de vraag stellen of elke klant even veel liefde & aandacht moete krijgen. We kijken ook naar de rol van machine learning om je klanten te segmenteren.

  Course

  3

  Week 3

   

  In deze video overlopen we de twee invalshoeken om customer loyalty te tackelen. Voor elke methode gaan we in-depth en geven we je enkele tastbare voorbeelden die je in je eigen bedrijf kan doorvoeren. Cool stuff!

  Course

  4

  Week 4

   

  Welke metrics doen er toe als je je customer loyalty inspanning wilt meten? En hoe ziet het ideale customer loyalty dashboard eruit? Dat kom je te weten in de laatste video van deze cursus.

  Boost je loyalty skills! 🚀

  Over Matthias

   

  Matthias Laqueur is mede-oprichter van BossData. Na enkele jaren bij een Nederlands online marketingbureau te werken, besloot hij om een eigen agency op poten te zetten. Enkele jaren later later bestaat zijn team uit 15 medewerkers en werkt hij aan loyalty trajecten bij o.a. deSingel, Bel & Bo, United Nations en vele anderen. Hij staat altijd klaar met een strategisch advies en een uitgekiend stappenplan.