Lead Generation Video Course

Waarom moet je je inschrijven?

✅ Je bent verantwoordelijk om groei te realiseren in je bedrijf;

✅ Je bent op zoek naar best practices in lead generation (B2B of B2C);

✅ Je wilt je lead generation strategie naar een volgend niveau tillen;

✅ Je wilt meer leren over target setting & lead dashboards.

 

Deze video cursus belooft je geen ’37 manieren om snel leads te generen‘ of ‘een verdubbeling van je aantal leads in 7 dagen‘ . Content die voor het ene bedrijf werkt, werkt namelijk niet per se voor het andere.

Daarom grijpen we in deze video cursus terug naar het fundament. We leren je een rigide framework aan dat je voor elk bedrijf kan hanteren

  U ontvangt binnenkort een link in uw mailbox. No worries, geen spam

  Leer van een marktleider in Lead Generation

  We hebben met succes lead generation strategieën opgezet voor 50+ verschillende bedrijven. Wij hebben tal van fouten gemaakt zodat u ze niet meer hoeft te maken in de toekomst.

  To the point

  We hebben ons uiterste best gedaan om content te maken die je makkelijk kan verteren zonder in te boeten aan kwaliteit.

  Extra content

  Elke video van de cursus gaat gepaard met aanvullende content. Je krijgt o.a. toegang tot een lead ROI calculator, een case study & een lead dashboard template.

  Snackable

  Als manager heb je het altijd druk. We willen je tijd dan ook niet verdoen. Elke video duurt maximaal 4 minuten en je steekt er gegarandeerd iets van op.

  Voor wie is deze lead generation cursus?

  Heb je nog niet veel ervaring met lead generation of wil je de basics nog eens opfrissen? Dan is deze video course geschikt voor jou.

   

  Lees hieronder meer over de inhoud van de video cursus.👇

  Video

  1

  Week 1

   

  Je hebt een leuke campagne gelanceerd. En nu? Hoe bepalen we of deze campagne een succes is of niet? We bespreken het belang van KPIs en hun impact op de sturing van je campagne. En waarom het zo belangrijk is dat het hele bedrijf het hier eens over is.

  Video

  2

  Week 2

   

  Je KPI kennen is 1 ding. Maar weten hoeveel leads je moet halen om je KPI te behalen is een ander paar mouwen. In deze video leg ik je uit hoe je moet antwoorde op de vraag : “Hoeveel leads moet ik op het einde van de maand hebben om mijn target te behalen?“.

  Video

  3

  Week 3

   

  In de vorige weken is het ons duidelijk geworden wat onze KPI is & hoeveel leads we moeten behalen om dit target te behalen. Maar wat een lead je nu eigenlijk kosten en waar hou je rekenin mee om dit te bepalen? We bepalen samen de hoogte van je ideale ‘cost per acquisitie’.

  Video

  4

  Week 4

   

  In deze laatste video nemen we een case study onder de loep. Meer bepaald de case study die onze samenwerking met de Christelijke Mutualiteit in de verf zet. We gaan hier onder andere in op het grote belang van continu experimenteren.

  Boost je lead generation skills! 🚀

  Over Matthias

   

  Matthias Laqueur is mede-oprichter van BossData. Na enkele jaren bij een Nederlands online marketingbureau te werken, besloot hij om een eigen agency op poten te zetten. Enkele jaren later later bestaat zijn team uit 15 medewerkers en werkt(e) hij aan lead generation trajecten bij o.a. de Christelijke Mutualiteit, Europ Assistance, United Nations, BNP Paribas en vele anderen. Hij staat altijd klaar met een strategisch advies en een uitgekiend stappenplan.